Monthly archives: April, 2012

O musca

O musca zbura, in cautare de mancare. Cand, deodata, se simte blocata in ceva. Se uita, niciun fir de panza de paianjen imprejur, dar tot se simtea blocata si nu se mai putea misca. Cand deodata isi da seama: -Nenorocitul de paianjen si-a bagat wireless!!!



Anunt in wc-ul unui bar

Anunt in wc-ul unui bar: “Tipul care scoate mucurile de tigara din pisoar mai are si sarcina de a pune gheata in paharele dumneavoastra!”



Pe langa berarie

Un tip trece pe langa berarie. Vocea interioară il întreaba: – Intri? Tipul, strangand din dinţi, merge mai departe. Vocea interioară: – Fă ce vrei. Eu intru!



Vezi baietelul asta din poza?

Sotia catre sot: – Vezi baietelul asta din poza? – Da, il vad. – La opt, deseara, il iei de la gradinita!



O femeie fura

O femeie a furat un compot de piersici dintr-un market si este prinsa de politie. Este dusa la tribunal, iar judecatorul o intreaba: – Cate piersici erau in borcan ? – 6. – Atunci vei sta pentru fiecare piersica cate o luna la inchisoare… Din spate, sotul ei: – Minte, domnule judecator, a furat si…



Un milionar

Un milionar American îşi aminteşte cum a devenit el milionar: – Cînd am fost băiat, am venit în America. În buzunar nu am avut decît 2 cenţi. Am cumpărat 2 mere murdare, le-am spălat, şi le-am vîndut cu 4 cenţi fiecare. Apoi am cumpărat pe aceşti bani 4 mere, şi le-am vîndut cu 8 cenţi…



Directorul

Directorul unei companii se adresează către managerul de resurse umane: – Eu vreau ca să găsiţi la întreprinderea noastră o persoană energică, cu capacităţi impresionante şi să fie tînăr, ce ar putea să ocupe postul meu pe viitor. – Şi apoi ce să facem? – Cum îl găsiţi, să-l concediaţi imediat!



Ce este bursa

Bursa este un mod de a lua banii oamenilor care se cred destepti. Pentru prosti se foloseste Loto



Doi poliţişti stăteau ascunşi cu radarul

Doi poliţişti (unul mai bătrân, celălalt mai tânăr) stăteau ascunşi cu radarul, când văd venind, tare, un X6. – Bă, ce tare vine asta, zise ăla mai bătrân. – Cu cât vine? întreabă ăla mai tânăr. – Cam cu 200 de euro!