Daily archives: February 3rd, 2009

Un evreu in Manhattan

Un evreu in Manhattan la volan, invartindu-se in jurul buildingului unde in 5 min. urma sa semneze contractul vietii lui, disperat ca nu gaseste un loc de parcare. Ridica ochii spre cer si spune: – Doamne, te rog gaseste-mi un loc de pracare ca sambata vin la sinagoga si donez 2-3 mii de $. Trec…



Bula “se da” la bunica-sa

Bula “se da” la bunica-sa. Mai cu frumosu, mai cu pensia o convinge. Ca sa nu-i prinda cineva urca in pod.La mijlocul actiunii constata ca nu sunt singuri in pod: erau si parintii!Bula: – ce faci, tati?Tata: – ca sa fac, bula? O “pup” pe ma-ta!Bula: – ce coincidenta! si eu!



Daca sunteti cuminti

Invatatoarea la o scoala in Israel :-Copii, pentru ca ati fost asa de cuminti, azi o sa va duc la cofetarie sa vedeti cum mananca lumea prajituri.



Doi nebuni

Doi nebuni jucau poker in patru.Zice unul:- Sah. Celalalt: – Taci, mai, ca nu esti la ping-pong!



Babuta se apleaca spre urechea mosului

In timpul slujbei de duminica, babuta se apleaca spre urechea mosului:- Tocmai am dat drumu’ la o basina lunga dar silentiosa si imi mai vin cateva, ce sa fac?- Schimba-ti draq bateria din aparatul auditiv… si nu mai zbiera.



Bunica intra la macelarie

Bunica intra la macelarie cu nepotelul pe brate.- Va rog, nu-mi cantariti copilasul? – il intreaba pe macelar … Stiti,acasa nu avem cantar.- Dati-l aici, il duc in spate. In cateva minute sa intoarce:- 2 kile dezosat.



Un politist

Un politist vine-ntr-o zi acasa cu un televizor ultimul racnet.- De unde ai televizoru’? întreaba sotia.- L-am cîstigat la un concurs organizat de politie.- Ce fel de concurs?- De matematica.- Si ce v-au dat de facut?- “Cît fac 5×5?” Iar eu, cu 17, am iesit pe locul trei.



Sexul în lume

La o conferinta pe tema “Sexul în lume”, sala plina. Apare un conferentiar, cam batrîn si pricajit, care începe, direct: – Dupa cum stiti, în lume se cunosc 999 de moduri de a face sex… O voce din public: – O mie! Vizibil deranjat, conferentiarul se opreste: – Va rog, putina decenta, aici discutam despre…



Legile lui Murphy si sexul

Legea nr 1: Nimic nu se imbunatateste cu varsta. Legea nr 2: Sexul nu ingrasa. Legea nr 3: Sex-appeal este 50% ce ai si 50% ce cred altii ca ai. Legea nr 4: Nu face sex cu cineva din biroul tau! Legea nr 5: Virginitatea poate fi vindecata. Legea nr 6: Calitatile care o atrag…



Un american, un neamt, un evreu

Un american, un neamt, un evreu si un negru prin padure. Cade o omida pe american. asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, asta pe negru. Negrul o ia si o mananca. Cade alta omida pe american. Asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, iar evreul spre negru: -Nu cumperi o omida?