O lume minunata

In Liban,e legal sa faci sex cu animalele,dar numai cu animalele femele.Cine reguleaza animale de sex masculin e pedepsit cu moartea.
 
         In Bahrein,un ginecolog mascul, poate, legal, sa examineze  organele   genitale ale unei femei, dar ii e interzis sa se uite direct in vagin in   timpul examinarii.Are voie sa o vada folosind o oglinda.
 Oare arata altfel   inversata?
 
        Musulmanilor le e interzis sa se uite la organele genitale ale mortilor.Si   groparilor le e interzis. Legea spune ca organele genitale trebuie   acoperite cu o caramida sau un lemn. Cum dracu cu o caramida?
 
 *         Pedeapsa pentru masturbare in Indonezia e decapitarea.
 
 *         In Guram exista meseria de dezvirginator iar virginele platesc pentru   privilegiul de a fi dezvirginate de meseriasul asta. Motivul?
 Legea din   Guram interzice virginelor sa se casatoreasca. Sa vorbim  cinstit acum:  Exista oare un job mai beton ca asta in Lume?
 
 *         In Hong Kong o femeie care, daca -si prinde barbatul cu alta femeie, e   imputernicita de lege sa-l omoare. Daaarrr…numai cu propriile maini.  Amanta insa, poate fi omorata in orice alt fel. Ah,Justitia!!!
 
 *         Femeile in sanii goi pot sa fie vanzatoare in Liverpool, Anglia .   Daaarrrr…numai in magazine de vanzare a pestilor tropicali.  E logic,nu?
 
 *         In Cali , Columbia ,o femeie are voie sa faca sex numai cu barbatul ei, dupa   lege. Si prima data cand se intampla, mama ei trebuie sa se uite, sa fie   martora. Ti se face parul maciuca, in plus  soacra stie de acum incolo ce   valoreaza .scula ta.Wow,wow….
 
 *         In santa Cruz , Bolivia , este ilegal unui barbat sa faca sex cu mama si cu   fiica in acelasi timp. Imaginati-va cate cazuri s-au  intamplat de a   trebuit sa faca o lege pentru asta.
 
 *         In Maryland , he..he.., e ilegal sa vinzi prezervative de la automate.. Cu o   singura exceptie: Daca sunt vandute impreuna cu bauturile alcoolice la   aparatele de la locurile de munca.(birouri,santiere..etc…etc…)
 
 *         Oamenii si delfinii sunt singurele fiinte care fac sex de placere.De asta   zambea Flipper tot timpul……….
 
 *         Cel mai puternic muschi din corp e….limba…..Periculos…orice    comentariu….
 
 *         Furnica poate ridica de 50 ori greutatea ei, poate sa impinga de 30 ori   greutatea ei si intotdeauna cade pe partea dreapta cand e  intoxicata.   Intoxicata de alcool sau de ce? Guvernul o fi platit pentru cercetarea   asta interesanta?
 
 *         Steaua de mare n-are creier… Cunosc si multi oameni care n-au……