Poveste de groaza

A fost odata ca niciodata devil, daca n-ar fii fost nu s-ar fii povestit, deci atentie povestea e reala. Cica Era odata o familie cu 3 copii, mama lor murise si ramasesera doar u tatal lor, care ii iubea si munce din greu pt ei.
Intr-o zi tatal lor nu sa mai intors acasa de la serviciu si disparuse fara urma worried, 10 ani la rand l-au tot cautat si tot nu l-au gasit(ca si Elodia). Pana cand intr-o zi la usa celor 3 fratzi suna soneria, cand fata a deschis usa….stupoare…era tatal lor…cand l-au vazut au plans de bucurie si l-au imbratzisat cu dor big hug si au zis sa-l puna la masa ca i-o fii si lui foame.
Masa s-a facut s-au asezat toti si au inceput sa manance si sa povesteasca, la un moment dat tata-l scapa furculitza din mana, copilul ce-l mic se apleaca sub masa sa ia furculitza si cand se apleaca vede picioarele sub forma de copite si paroase surprise..worried….speriat se ridica si exclama: “Tu cine esti??”…ca nu esti tatal nostru,
apoi barbatul se ridic si cu o voce grava si joasa striga de se sparg geamurile…”SUNT dRACU” devil muhahaha devil…laughingrolling on the floorrolling on the floor)
noapte buna copii laughingrolling on the floor).