Diverse

Pentru barbati: Daca ai dormi intr-un pat cu o femeie superfrumoasa si un gay, cui i-ai intoarce spatele?

O conştiinţă bine educată niciodată nu-şi mustră stapanul!

O domnisoara a încurcat ceva în geantă şi în loc de gaz lacrimogen l-a stropit pe maniac cu “Chanel N 5″. Iar cu strigătul “M-a costat 300 euro!” era cat pe ce să-l omoare.

Ion si Maria dormeau impreuna. Maria zice: – Ioane, iti miros picioarele. La care Ion zice: – Daca tu vrei..

O bruneta la piaţă isi cumpăra un mar, o piersica si o banana.Vânzătorul întreabă: – Probabil locuiţi singurică? Bruneta cochet: – Da, dar cum aţi ghicit? – Sunteti dureros de uraţică!

Mama vine cu fiul la doctor: – D-le doctor, priviți, fiul meu are ceva la puță. Doctorul , privind: – Deci, din acest moment puța o numim penis şi începem să tratăm sifilisul.

Cel mai mult urăsc două lucruri: atunci când parlamentarii vorbesc despre corupţie şi atunci când curvele cântă despre dragoste!

Din categoria ingineri: Un numar ia de nevasta o fractie. Dupa o vreme numarul divorteaza de fractie pentru ca isi da seama ca e ordinara

Scufitza rosie Lupul se plimba prin padure si se trezeste fata in fata cu Scufita Rosie. Curios, lupul o intreaba: – Unde te duci, tu, Scufita Rosie? – La izvor sa ma spal la p…a, raspunde dezinvolt Scufita. Lupul se da doi pasi in spate si se reazama, socat, de un copac: – Hai sa-mi bag p..a, ce-a ajuns si basmul asta!